FINALITZEN LES XXX JORNADES CULTURALS
112507
post-template-default,single,single-post,postid-112507,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES XXX JORNADES CULTURALS

FINALITZEN LES XXX JORNADES CULTURALS

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitzava enguany les XXX Jornades Culturals en certa normalitat i amb gairebé el total d’actes que es venien realitzant abans de la pandèmia, després que el 2020 s’haguessin hagut de suspendre i que el 2021 es reduïssin considerablement els actes degut a la pandèmia provocada per la Covid-19.

La pandèmia continua, però les restriccions s’han anat reduint i això ha fet que es poguessin realitzar actes que fins ara no es podien i que s’hagi pogut gaudir d’unes Jornades Culturals en la màxima normalitat.

Les jornades van començar el cap de setmana de Sant Jordi i van finalitzar el dia 22 maig, ja que la quantitat d’actes ha fet necessari allargar-les una setmana més del que venia sent habitual abans de la pandèmia, tenint en compte que el cap de setmana del 7 i 8 de maig se celebrava la festivitat de Sant Gregori: Arrels Planeres.

El dia de la inauguració de les Jornades Culturals també va tenir lloc una presentació molt especial, ja que s’estrenava l’himne “La Plana”, l’himne oficial de Santa Bàrbara.

Des del 23 d’abril i fins al 22 de maig es van anar seguint tot un ampli ventall d’activitats com xerrades, presentacions de llibres, exposicions, sortides, teatre, tallers, audicions, trobades, etc. En definitiva, unes setmanes d’intensa activitat cultural que, com molt bé comentava el regidor de Cultura, Agustí Espuny, l’èxit que cada any tenen les Jornades Culturals i la participació de les entitats municipals i de la gent en general, encoratgen a seguir treballant per la cultura i la identitat planera.

Santa Bàrbara, 23 de maig de 2022

Regidoria de Cultura