RETIRADA DE VEHICLES ABANDONATS
112510
post-template-default,single,single-post,postid-112510,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RETIRADA DE VEHICLES ABANDONATS

RETIRADA DE VEHICLES ABANDONATS

Un altre dels objectius que es va marcar l’equip de govern amb el reforç del Servei de Guàrdia Municipal, va ser reduir el nombre de vehicles presumptament abandonats a la via pública.

Des de fa uns mesos, es va iniciar el procediment de retirada de vehicles de la via pública per tal d’identificar els seus propietaris i requerir-los perquè els retiressin en un període de temps determinat, ja que, en cas contrari, se’ls advertia que, de no retirar el vehicle en temps i forma, aquest seria considerat residu sòlid urbà i es procediria al seu desballestament.

Es tracta d’un treball conjunt entre els serveis administratius i els guàrdies municipals i fins ara, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha tramitat un total de 23 expedients relacionats amb la retirada de vehicles presumptament abandonats, dels quals, un total de 8 ja han estat declarats vehicles abandonats i s’han traslladat al Centre Autoritzat de Vehicles per al seu posterior desballestament. Alguns altres han estat retirats pels seus propietaris, i la resta continuen el seu tràmit.

Santa Bàrbara, 23 de maig de 2022

Regidoria de Governació