PARC CANÍ PLAÇA DE BOUS
112979
post-template-default,single,single-post,postid-112979,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PARC CANÍ PLAÇA DE BOUS

PARC CANÍ PLAÇA DE BOUS

Ja està en funcionament el quart parc caní a la nostra població. Els membres de la brigada municipal han dut a terme les obres perquè tot estigui a punt, ja que properament es posaran el panells informatius. Tot i així, al ser el quart parc caní, esperem que la gent recordi que l’ús del parc està regulat a les ordenances municipals.

Els animals hauran d’anar acompanyats d’un responsable per fer complir la normativa.

Aquests espais, cada vegada més freqüents, afavoreixen la interacció en un entorn lúdic on poden millorar alhora la seva agilitat. Només s’han de seguir alguns consells.

Des d’aquesta setmana disposem d’un parc caní més en el qual poden jugar i córrer lliurement, sense necessitat d’estar tancats a les cases. També disposen de jocs per als gossos, també font d’aigua i una paperera per tal que els propietaris hi depositin les defecacions. L’accés és lliure sempre i quan es compleixin les normes.

Santa Bàrbara ja té 4 zones recreatives canines en diferents llocs del municipi perquè els gossos tinguin un lloc d’esbarjo i no vagin a córrer per parcs infantils i zones verdes municipals.

Santa Bàrbara, 7 de juny de 2022

Regidoria de Medi Ambient