TALLER D’IMPRESSIÓ 3D
113030
post-template-default,single,single-post,postid-113030,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLER D’IMPRESSIÓ 3D

TALLER D’IMPRESSIÓ 3D

Durant els mesos de maig i juny, els alumnes de l’escola Jaume Balmes, han participat en els tallers d’impressió 3D a l’espai SmartLAB de l’Smartcentre. Aquesta activitat ha estat fruit del treball conjunt entre l’escola i l’Smartcentre, activitat pilot en alguns cursos, per poder implementar-la a partir del proper curs 2022-2023 a tota l’escola.

Concretament, aquest any han participat els alumnes de P5 de cicle infantil i els alumnes de segon, quart i sisè de primària. Els alumnes han treballat una part de l’activitat a les aules de l’escola, creant taulers de jocs, i una part a l’espai SmartLAB, on han pogut treballar en les eines d’impressió i disseny 3D per crear les fitxes necessàries per a cada joc.

L’objectiu d’aquesta activitat és la implementació i normalització del treball a l’espai SmartLAB de la comunitat educativa de la nostra població. Aconseguir que el treball o activitat realitzada no es quedi només a l’aula o només a l’Smartcentre, que el treball en diferents espais sigui part del procés educatiu i que hi hagi una visió generalitzada però lineal dels espais i dels diferents actors implicats. Treballar per un objectiu comú, el benestar dels alumnes i la millora del procés d’aprenentatge dels infants de la nostra societat.

Aquesta acció s’ha dut a terme gràcies al treball conjunt de les regidories de Noves Tecnologies i Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que, un cop més, han posat a disposició de l’escola els seus recursos per facilitar la formació i l’accés a les TIC dels seus alumnes.

Santa Bàrbara, 9 de juny de 2022

Smartcentre