FINAL DE REFORÇ ACTIU
113307
post-template-default,single,single-post,postid-113307,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINAL DE REFORÇ ACTIU

FINAL DE REFORÇ ACTIU

La primera setmana del mes de juny va finalitzar el curs de Reforç Actiu 2021-2022, coincidint amb l’inici de l’horari intensiu de l’escola.

Reforç Actiu és un projecte que es va iniciar el curs 2018-2019, després de detectar la necessitat des dels diferents agents implicats amb l’educació i serveis socials de la localitat. S’ofereix als menors i a les seves famílies un suport de reforç escolar per donar resposta a diverses necessitats socials i d’aprenentatge.

Després d’haver realitzat les coordinacions amb els centres educatius del municipi, aquest curs han assistit al projecte un total de 68 menors, derivats dels centres educatius: 56 de l’escola Jaume Balmes i 12 de l’institut les Planes. L’alumnat ve al centre un dia a la setmana i es treballa en tres grups paral·lelament.

La responsable del servei, Ana M. Panisello, considera important continuar oferint el projecte als menors i a les seves famílies, ja que se’ls acompanya i dona suport a les diferents necessitats.

Santa Bàrbara, 7 de juny de 2022

Regidoria de Serveis Socials