ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2022
114245
post-template-default,single,single-post,postid-114245,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2022

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2022

L’institut les Planes de Santa Bàrbara va fer d’entrega de la Beca institut les Planes de l’any 2022.

Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’institut les Planes i es dona a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de batxillerat, que són els que definitivament deixen l’institut per traslladar-se a la Universitat.

L’import total de la beca és de 1.000 €, essent un incentiu i ajuda per a l’estudiant que comença el seu cicle universitari.

L’acte de lliurament de la beca es va celebrar el mateix dia de l’entrega d’orles, en finalitzar el curs escolar 2021-2022. A aquest acte, assisteixen els alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del màxim representant del centre educatiu, el seu director.

En aquesta edició la beca va ser compartida i se li va atorgar a les alumnes Alba Múria Subirats de Santa Bàrbara i Gemma Torta Roig de Masdenverge, que van aconseguir la qualificació més alta per part del centre.

Les noies es mostraven del tot satisfetes i agraïdes pel premi aconseguit, i il·lusionades per emprendre una nova etapa en la seva vida d’estudiant. Els diferents representants dels municipis, així com el director del centre, van voler destacar la tasca feta, així com donar-los tota la motivació necessària per poder començar aquest nou camí, que segur que no serà fàcil, però que, com tot en la vida, cal lluitar amb constància i amb esforç per aconseguir-ho. També van voler fer extensiva una felicitació a les famílies perquè sempre són una peça clau en el desenvolupament educatiu dels seus fills.

Santa Bàrbara, 30 de juny de 2022

Regidoria d’Ensenyament