VISITES TEATRALITZADES AL MUSEU
115787
post-template-default,single,single-post,postid-115787,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VISITES TEATRALITZADES AL MUSEU

VISITES TEATRALITZADES AL MUSEU

La Regidoria de Turisme, conjuntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre, han creat un nou producte promocional per a la dinamització del Museu de la Vida a la Plana. Ja de fa anys, el conveni entre ambdós parts ha suposat diferents activitats que han ajudat a la promoció i difusió del centre, més enllà de les visites.

Les visites teatralitzades són un producte inclòs ja en el conveni. Tot i això, en els darrers temps i gràcies al paper que juga l’actual dinamitzador del museu, Juanjo Vegué, ha permès donar-li més èmfasi a aquesta activitat, la qual ha estat sol·licitada en més d’una ocasió, especialment per centres educatius que els permet gaudir de la visita al museu d’una forma més activa, dinàmica, participativa i entretinguda.

Amb aquestes premisses, s’ha gestionat aquesta nova activitat per oferir-la a tots els públics. Així doncs, l’últim dissabte de cada mes, d’11 a 14 h es realitzaran visites teatralitzades. Podeu fer la reserva al telèfon 658998721 o al correu electrònic museulaplana@santabarbara.cat.

Santa Bàrbara, 27 de juliol de 2022

Regidoria de Turisme