INICI CURS ESCOLAR 2022/2023
117454
post-template-default,single,single-post,postid-117454,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI CURS ESCOLAR 2022/2023

INICI CURS ESCOLAR 2022/2023

El dia 5 de setembre es va donar inici al curs escolar 2022/2023 a la Llar d’Infants les Beceroles i a l’Escola Jaume Balmes, en una jornada on el més important és el retrobament dels alumnes, els pares i els professors, i les noves expectatives que s’obrin de cara als propers deu mesos.

Als dos centres escolars de titularitat municipal, durant l’estiu, s’han portat a terme petites reparacions que estaven pendents de realitzar i també alguns canvis. Hi ha dos actuacions que destaquen sobre la resta, i són la construcció d’una paret de maó en substitució d’uns panels de fusta que fins ara feien de paret divisòria entre dos aules del primer pis de l’escola, i la instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum a la teulada de l’escola.

El motiu per construir ara aquesta nova paret de maó va ser acordat amb la direcció del centre i es deu a la probable arribada de noves pantalles educatives de grans dimensions que no hagués estat possible col·locar als panells de fusta pel seu considerable pes.

Respecte les plaques fotovoltaiques a la teulada de l’escola es tracta d’una instal·lació de 38 panells solars amb un inversor, que generen una potència aproximada de 15 kw, i que a partir d’ara cobriran bona part del consum elèctric que requereix l’edifici, i per tant l’estalvi econòmic serà important.

Aquesta instal·lació té un cost aproximat de 22.000 euros dels quals 20.000 euros estan subvencionats per part de la Diputació de Tarragona mitjançant la línia “Desenvolupament dels Plans d’acció per l’energia sostenible i el clima (PAESC)”.

Santa Bàrbara, 5 de setembre de 2022

Regidoria d’Ensenyament