40a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ
117725
post-template-default,single,single-post,postid-117725,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

40a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

40a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

El dia 12 de setembre un total de 115 biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, entre elles la de Santa Bàrbara, van assistir a la Setmana del Llibre en Català i van gaudir d’un pressupost específic de 535 € cadascuna per tal d’adquirir-hi llibres.

La presència de les biblioteques públiques a la Setmana és possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que finança 97 biblioteques en el marc del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que impulsa el Servei de Biblioteques, la Diputació de Barcelona, a partir de l’aportació de la Gerència del Serveis de Biblioteques a 14 biblioteques i a un seguit de patrocinis privats gràcies a la col·laboració de FACC BBVA i Transloan a 4 biblioteques públiques més.

A més a més, la biblioteca de Santa Bàrbara també va assistir a l’activitat “El joc de la tradició: llibres infantils d’ahir en les mediacions d’avui?” L’activitat va consistir en un petit passeig per algunes obres clàssiques de la literatura infantil catalana i quin lloc ocupen en el mercat editorial i en les mediacions actuals a les biblioteques i com es podria jugar amb elles des de la contemporaneïtat.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, es mostra satisfet perquè la biblioteca de Santa Bàrbara hagi pogut estar present a la Setmana del Llibre en Català i hagi pogut adquirir nous llibres per als usuaris de l’Smartcentre.

Santa Bàrbara, 13 de setembre de 2022

Regidoria de Cultura