TRANSEINESCAT ARRIBA A SANTA BÀRBARA
118362
post-template-default,single,single-post,postid-118362,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TRANSEINESCAT ARRIBA A SANTA BÀRBARA

TRANSEINESCAT ARRIBA A SANTA BÀRBARA

El passat 23 d’agost es va iniciar a Pont de Suert la 4a edició de Transeinescat, és una marxa que organitza el centre d’addiccions Eines de Sant Cugat i finalitza el 24 de setembre a Alcanar.

Recorren Catalunya per sensibilitzar a la població sobre el que és la malaltia de l’addicció. Durant els 800 Km que caminen realitzen tractament itinerant amb els pacients i a les diferents parades planificades fan xerrades de sensibilització.

El passat 22 de setembre van estar a l’institut les Planes i van fer la xerrada a l’alumnat més gran del centre. Van presentar el projecte i van explicar en primera persona les seves experiències personals. L’alumnat va tenir la possibilitat de fer-los-hi preguntes sobre aspectes que els encuriosien.

Tant la regidora de Serveis Socials, Ana M. Panisello, com el professorat de l’institut valoren molt positiva l’experiència. Consideren important escoltar de primera mà les situacions tan colpidores i a la vegada reals que et pots trobar al llarg de la vida. Encoratgen a l’Àlex Florensa, director del projecte, a seguir lluitant al costat dels nois.

Santa Bàrbara, 23 de setembre de 2022

Regidoria de Serveis Socials