ASFALTAT CARRER SANT PERE
118447
post-template-default,single,single-post,postid-118447,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ASFALTAT CARRER SANT PERE

ASFALTAT CARRER SANT PERE

Després de la primera actuació a meitat del passat mes d’agost per tal de netejar i anivellar els terrenys, i una vegada consolidats,els dies 26 i 27 de setembre s’ha procedit a pavimentar amb una doble capa de reg asfàltic el tram del carrer Sant Pere comprès entre la rotonda “de les Mans” i el carrer Victòria. Prèviament es va aplicar una capa d’asfalt aglomerat al tram central on hi ha una certa pendent per donar més resistència davant de l’erosió provocada pels regueralls de la pluja.

Es tracta d’una actuació provisional fins que en un futur es pugui procedir a la urbanització definitiva dels terrenys, i que té com a objectiu facilitar l’accés i la circulació en aquesta zona del poble, així com dignificar l’entorn.

El cost aproximat d’aquests treballs és d’uns 20.000 euros, i han estat realitzats per l’empresa planera Transformacions Agrícoles Martí.

Aprofitant la presència al poble de la maquinària adient per aquests tipus de treballs, s’ha aprofitat també per aplicar una doble capa de reg asfàltic al tram del carrer Rector de Vallfogona que ja es va obrir a la circulació la passada legislatura, i que servirà per allargar la seva conservació.

Santa Bàrbara, 25 de setembre de 2022

Regidories d’Urbanisme i Serveis