FIBRA ÒPTICA
118444
post-template-default,single,single-post,postid-118444,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FIBRA ÒPTICA

FIBRA ÒPTICA

Durant els mesos d’agost i setembre, Infraestructures.CAT en col·laboració amb el CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació) de la Generalitat de Catalunya, han fet les obres de desplegament de la xarxa troncal de fibra òptica des d’Amposta fins a Santa Bàrbara.

La tècnica utilitzada ha estat la realització d’una micro-rasa al voral de la carretera de 5,5 cm d’amplada per 35 cm de profunditat, amb la posterior reposició del paviment afectat.

Aquest tram ha arribat a la nostra població per la carretera T-350, travessant el nucli urbà de Masdenverge, i arribant fins a l’entrada de Santa Bàrbara on s’ha deixat un punt de connexió perquè des d’allí les companyies comercialitzadores puguin fer la distribució per tota la població.

En paral·lel també s’està treballant en un altre tram des de Santa Bàrbara fins a Tortosa que servirà per donar servei també al polígon industrial “Barranc de Lledó”.

Santa Bàrbara, 25 de setembre de 2022

Regidoria de Noves Tecnologies