INICI DE LES ACTIVITATS A L’SMARTCENTRE
119401
post-template-default,single,single-post,postid-119401,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DE LES ACTIVITATS A L’SMARTCENTRE

INICI DE LES ACTIVITATS A L’SMARTCENTRE

Al mes d’octubre, l’Smartcentre engega totes les activitats que es duran a terme fins al maig del 2023. Un dels objectius principals de l’Smartcentre és oferir formació, tallers i activitats variades per arribar a tots  els col·lectius i a totes les edats.

L’Smartcentre destaca com a biblioteca per la seva gran oferta d’activitats culturals, club de lectura, taller de memòria, contacontes, jocs de taula, taller de manualitats, converses d’idiomes, bibliocursa… Són activitats dirigides a totes les edats i tota classe de públics, fins i tot activitats en què és necessària la participació de persones i grups de diferents edats, gent gran i joves, infants, adults i famílies.

Com a Punt TIC, a l’Smartcentre duem a terme formació en noves tecnologies, competències TIC, robòtica educativa, educació en ciberseguretat, preparació per a l’obtenció del certificat ACTIC i centre Aula Mentor.

Algunes d’aquestes activitats es duen a terme gràcies a la tasca i col·laboració de persones voluntàries que de manera totalment desinteressada aporten la seva experiència, els seus coneixements i sobretot el seu temps per fer-ho possible.

Aquest curs són més de 140 persones les inscrites a les activitats lúdiques formatives programades i a totes aquestes caldrà sumar a tothom que participi en les activitats en les quals no cal inscripció prèvia.

Des de l’Smartcentre estem molt satisfets de la bona acollida del programa d’activitats per al curs 2022-2023 i convidem a tota la ciutadania a gaudir-ne i a participar-hi.

Santa Bàrbara, 10 d’octubre de 2022

Smartcentre