NOU VEHICLE MUNICIPAL
119404
post-template-default,single,single-post,postid-119404,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU VEHICLE MUNICIPAL

NOU VEHICLE MUNICIPAL

Des de fa unes setmanes l’Ajuntament de Santa Bàrbara disposa d’un nou vehicle a la flota municipal. Es tracta d’un vehicle Toyota, model Yaris amb motorització híbrida, que estava abandonat a la via pública.

Al mes de novembre de 2021 el vehicle va ser retirat del carrer, i va quedar dipositat al magatzem municipal. Es va voler enviar notificació d’avís al propietari, però no va ser possible localitzar-lo, de manera que el vehicle va continuar custodiat al magatzem municipal.

Posteriorment, i de conformitat amb allò establert a l’article 44 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, en data 24 de gener de 2022 es va dur a terme la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona amb número 2022 – 00278 i al tauler d’edictes de l’ajuntament, donant un termini de dos mesos al propietari per passar a recollir el vehicle.

En no aconseguir que el propietari, o algun representant, es posés en contacte amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara, es va estimar convenient acordar l’adjudicació del vehicle als serveis de vigilància i control del tràfic municipal, per Decret d’Alcaldia núm. 2022-0000064 de data 6 d’abril de 2022.

D’aquesta manera es va procedir a renovar la documentació del vehicle, contractar una assegurança, fer la revisió al taller i fer la retolació corporativa de manera que el vehicle pogués estar totalment operatiu.

L’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, i el regidor de governació, Agustí Espuny, es mostren satisfets amb la bona feina feta pels serveis administratius de l’Ajuntament, per tal d’aconseguir que un vehicle abandonat al carrer passi a ser patrimoni municipal i a partir d’ara doni serveis als planers i les planeres.

Santa Bàrbara, 14 d’octubre de 2022

Regidoria de Governació