FORMACIÓ PROGRAMA AULA MENTOR A L’SMARTCENTRE
119988
post-template-default,single,single-post,postid-119988,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FORMACIÓ PROGRAMA AULA MENTOR A L’SMARTCENTRE

FORMACIÓ PROGRAMA AULA MENTOR A L’SMARTCENTRE

L’Smartcentre forma part de la xarxa del programa Aula Mentor del Ministerio de Educación de España. Aula Mentor és un programa de formació en línia no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada, adreçat a persones adultes majors de 18 anys amb un extens catàleg de cursos amb què ampliar les seves competències personals i professionals que els permeten reforçar les possibilitats d’ocupabilitat.

El programa Aula Mentor compta amb una oferta de cursos referenciats al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals per la qual cosa hi ha la possibilitat d’acumular i capitalitzar aprenentatges que són susceptibles de reconeixement a l’educació reglada a través dels procediments d’avaluació i acreditació de competències. Tots els cursos del programa Aula Mentor tenen un acompanyament i tutoria telemàtica personalitzada, a més del suport presencial que presten els administradors de cadascuna de les aules.

Ana M. Panisello, com a regidora de Noves Tecnologies, valora molt positivament l’ampliació de l’oferta formativa per poder cobrir la demanda dels usuaris que volen complementar la seva formació a través de plataformes de formació en línia.

Aula Mentor

Santa Bàrbara, 20 d’octubre de 2022

Regidoria de Noves Tecnologies