XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI
120169
post-template-default,single,single-post,postid-120169,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

Aquest proper dia 1 de novembre es dona tret de sortida a les XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI, amb la participació enguany de cinc restaurants del municipi que, durant el mes de novembre i fins el dia 4 de desembre, oferiran una variada oferta de productes del nostre territori regats amb el primer oli de la temporada.

En aquesta edició tan especial, s’ha posat èmfasi en la necessitat de donar veu al sector de la restauració local, molt afectat per la pandèmia dels darrers dos anys. La voluntat de l’organització de la fira és que continuïn oferint la seva millor cuina, cadascú des de la seva parcel·la i donant diferents alternatives a les persones que vulguin gaudir de la gastronomia planera.

Per a aquesta edició s’ha buscat recuperar anteriors activitats que s’hi vinculaven, com la inauguració oficial de les jornades, que enguany anirà a càrrec del periodista ebrenc Jaume Borja, o buscar el producte convidat, en aquest cas per a l’edició d’enguany la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre. Tot i això, com és lògic, el producte estrella seguirà sent l’oli novell DOP Baix Ebre-Montsià.

Ana M. Panisello, regidora de Fires, valora molt positivament recuperar activitats que se celebraven anteriorment amb l’objectiu que, el sector de la restauració local, se senti identificat amb la fira i les jornades i que, de cara al futur, aconseguim implicar més restaurants del poble.

Santa Bàrbara, 27 d’octubre de 2022

Regidories de Fires i Promoció Econòmica