PRESENTACIÓ DE LES XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI
120933
post-template-default,single,single-post,postid-120933,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PRESENTACIÓ DE LES XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

PRESENTACIÓ DE LES XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

El passat 3 de novembre, al Museu de la Vida a la Plana de Santa Bàrbara, es va donar el tret de sortida a les XXV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli, en el marc de la XXVI Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç que se celebrarà el darrer cap de setmana del mes de novembre.

En aquesta edició tan remarcada, des de la Regidoria de Fires, es va voler donar un major èmfasi a l’esdeveniment i, per aquest motiu, es va recuperar l’antiga tradició de la inauguració de les jornades, les quals se celebraran durant tot el mes de novembre i fins el dia 4 del mes següent, coincidint amb el dia de la patrona.

Aquest any hi participen cinc restaurants: Diego, Venta de la Punta, La Llar, Cal Paulí i The New Charly. Aquests van donar a degustar durant la presentació algunes mostres dels plats que durant les jornades es podran degustar als seus restaurants.

L’acte va ser inaugurat pel periodista jesusenc Jaume Borja Ferrando, que va mostrar-se molt emocionat per aquest esdeveniment i va remarcar l’empenta de la restauració després de dos anys on la pandèmia ha marcat negativament el sector.

També, en aquest mateix acte, es va inaugurar la segona edició de “Els sabors de l’oli, l’or líquid de la plana”, a càrrec d’Àlex Farnós, director del Museu de les Terres de l’Ebre.

Ana M. Panisello, regidora de Fires, va mostrar la seva alegria per tornar a recuperar aquest acte, amb la voluntat de donar a conèixer els restaurants participants i animar a tothom a venir al poble a degustar-ho durant totes les jornades.

Santa Bàrbara, 7 de novembre de 2022

Regidoria de Fires