REPARACIONS D’ASFALT
120937
post-template-default,single,single-post,postid-120937,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIONS D’ASFALT

REPARACIONS D’ASFALT

La darrera setmana d’octubre s’ha procedit a fer reparacions al paviment de diferents carrers del poble.

Cal recordar que la majoria dels carrers del poble es van asfaltar a principis dels 80 i ara, gairebé 40 anys després, hi ha alguns trams malmesos que precisen reparacions per garantir la seguretat en la circulació de vehicles i vianants.

Si bé és cert que els últims anys s’han fet reparacions integrals d’alguns dels carrers principals del poble (Victòria, Mare de Déu de Montserrat, Mossèn Joan Baptista Sales, Hostal dels Frares, Sant Rafael, Aragó, Pagesia i Aire), és evident que es fa a un ritme insuficient per poder renovar tot l’entramat urbà de la nostra població en un període raonablement breu de temps.

Per aquesta raó, s’ha fet aquest primer lot de reparacions amb 15 “parxes” d’asfalt de diferents mides, en aquells trams i encreuaments de carrers de la “Barceloneta” on la degradació del paviment era més gran, perquè d’aquesta manera es pugui allargar la seva vida útil fins que sigui possible fer la renovació total dels carrers, no solament del paviment.

Els resultats han estat satisfactoris i per això ara la voluntat de l’equip de govern és continuar amb noves actuacions similars a la resta de carrers de la població.

Santa Bàrbara, 7 de novembre de 2022

Regidoria d’Urbanisme