SUBVENCIÓ APROVADA PER LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PER LA SUBSTITUCIÓ DE LA TELA ASFÀLTICA DE LA COBERTA DEL CENTRE DE DIA
121360
post-template-default,single,single-post,postid-121360,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIÓ APROVADA PER LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PER LA SUBSTITUCIÓ DE LA TELA ASFÀLTICA DE LA COBERTA DEL CENTRE DE DIA

SUBVENCIÓ APROVADA PER LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PER LA SUBSTITUCIÓ DE LA TELA ASFÀLTICA DE LA COBERTA DEL CENTRE DE DIA

La Diputació de Tarragona, en el marc de les subvencions per restablir els béns i serveis dels ens locals afectats per fenòmens meteorològics i altres situacions excepcionals 2022, ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara la següent subvenció:

Beneficiari: Ajuntament de Santa Bàrbara

Concepte: Substitució tela asfàltica coberta del centre dia

Pressupost elegible: 16.214,00 euros

% concedit: 85,00 %

Import concedit: 13.781,90 euros

Aplicació pressupostària: 2022-1010-942-46201-01

Aquesta obra es va haver de realitzar de forma urgent degut al deteriorament de la tela asfàltica de la coberta, fet que va provocar goteres i desperfectes al Centre de Dia, especialment durant les pluges de finals del 2021 i principis d’aquest any. Es va fer necessari i urgent substituir la tela asfàltica per tal d’evitar majors desperfectes en aquest equipament.

Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, fet que ha permès una millora de la impermeabilització del centre, millorant la disposició i evitar que, en futures pluges, es donin gotelleres i altres problemes. Per tant, suposa, per a usuaris i usuàries del centre, una millora substancial tant actualment com de cara al futur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Santa Bàrbara, 11 de novembre de 2022

Regidoria de Serveis Socials