XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ
121726
post-template-default,single,single-post,postid-121726,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

Aquest proper divendres 25 de novembre, s’inaugura la XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ. Una edició molt especial essent la primera en els darrers dos anys sense restriccions per la pandèmia, tot i que també és una edició marcada per ser un any complicat per al sector oleícola.

L’organització ha seguit mantenint el criteri de sempre, apostant pel sector agroalimentari, agrícola i comercial, sense oblidar el paper que juguen les entitats locals en el teixit associatiu del municipi. Així, en aquesta barreja, ha elaborat un programa on s’hi entrellacen les activitats de tota la vida amb altres més noves.

Per aquesta edició, cal destacar el paper que jugarà la gastronomia ja que, aquest any, es commemora la vint-i-cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli. Així, la Regidoria de Fires ha volgut homenatjar a la família Arasa, els impulsors de les jornades des del primer any i vinculats històricament al sector de la restauració local; la família Arasa seran qui inauguraran la fira d’enguany.

Així com, la gastronomia també tindrà un paper clau amb la “Constel·lació Gastronòmica de l’Ebre”, un show-cooking a tres bandes on hi participaran els tres restaurants amb estrella Michelín de les nostres terres.

Per a la regidora de Fires, Ana M. Panisello, hi ha molta emoció per obrir novament la fira a tot el públic sense restriccions, després de dos anys difícils marcats per la pandèmia. I, al mateix temps, espera que la fira segueixi sent l’aparador del sector oleícola, agroalimentari, comercial i associatiu que ha marcat l’esdeveniment des de la seva primera edició.

Santa Bàrbara, 18 de novembre de 2022

Regidoria de Fires