ARTESANIA 360º ARRIBA A SANTA BÀRBARA
122248
post-template-default,single,single-post,postid-122248,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARTESANIA 360º ARRIBA A SANTA BÀRBARA

ARTESANIA 360º ARRIBA A SANTA BÀRBARA

El passat 14 de novembre Artra (Art i Tradicions) posava en marxa Artesania 360º de la mà del teixit artesà del territori. Professionals de dilatada experiència i d’altres joves talents emergents presentaven a l’alumnat una artesania contemporània, d’ús, viva, identitària i també digital.

Els artesans participants són Gisela Chortó, Llatadora; Núria Romeu, Vitrallera; Laia Altadill, Joiera; Maria Lanau, Joiera; Jordi Lluch, Forjador; Jordina Bravo, Barretaire i Florista; Teresa Marta Batalla, Ceramista; Joan Mateu, Picapedrer, i les artesanes llatadores d’Artpauma, Maria Cinta i Pepita.

La primera fase d’Artesania 360º es va realitzar durant el mes de novembre, arribant a Santa Bàrbara i a l’Institut les Planes el dia 25 de novembre. El projecte compta amb el suport dels Departaments de Cultura, Ensenyament, Artesania, Empresa i Treball, Artesania i Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Tarragona; els Ajuntaments d’Amposta, Santa Bàrbara, La Ràpita, La Sénia, Alcanar i Ulldecona; el Consell Comarcal del Montsià i l’IRMU. Col·laboren l’Associació d’Artesans de les Terres de l’Ebre, el COPATE, l’Escola per l’Art i la Cultura de les Terres de l’Ebre, l’Escola d’Art d’Amposta, Prisma Cultural i Tataküa Coop.

Santa Bàrbara, 28 de novembre de 2022

Regidoria d’Ensenyament