XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ
122251
post-template-default,single,single-post,postid-122251,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

XXVI FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

El diumenge 27 de novembre va finalitzar l’edició número 26 de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç. La valoració general que se’n va fer, tant per visitants com per expositors, ha estat molt positiva ja que, després d’edicions passades on la climatologia i la pandèmia van fer acte de presència, enguany, en aquest sentit, s’ha respectat la fira i s’ha pogut celebrar amb les millors garanties.

En aquesta edició es va continuar apostant pel nou recinte firal, que ha millorat substancialment les garanties de comoditat de la fira. Així com es va continuar apostant per noves activitats i mantenint aquelles que acostumen a tenir més èxit.

Enguany, va destacar sobretot el paper de la gastronomia, ja que se celebraven, en el marc de la fira, les XXV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli. En aquest sentit, va destacar la inauguració de la fira a càrrec de la família Arasa, impulsors de les jornades, o la constel·lació gastronòmica de l’Ebre, amb tres show cookings dels tres restaurants amb estrelles Michelin a les nostres terres. També cal destacar en aquesta edició el vol captiu amb globus, patrocinat per la Federació Catalana DOP-IGP, les mostres d’olis DOP de l’estat espanyol, olis mil·lenaris del territori del Sénia i olis amb marca Reserva de la Biosfera, les rutes etnogràfiques o el II concurs de tast d’olis novells Baix Ebre-Montsià.

Ana M. Panisello, regidora de Fires, va destacar molt positivament aquesta edició de la fira, agraint a totes les persones que ho van fer possible, equip organitzador, entitats i col·laboradors, expositors i públic en general, tots i totes que van deixar el llistó molt alt i que, tot i això, espera millorar-ho per a l’edició del proper any.

Santa Bàrbara, 28 de novembre de 2022

Regidoria de Fires