BONA ACOLLIDA DE LA II FIRA DE SANTA LLÚCIA
123393
post-template-default,single,single-post,postid-123393,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BONA ACOLLIDA DE LA II FIRA DE SANTA LLÚCIA

BONA ACOLLIDA DE LA II FIRA DE SANTA LLÚCIA

El passat dissabte 17 de desembre, Santa Bàrbara va celebrar la segona edició de la Fira de Santa Llúcia, organitzada conjuntament amb la Unió de Comerç de Santa Bàrbara. La fira, que va nàixer l’any passat per intentar pal·liar els efectes de la pandèmia i donar sortida a l’activitat comercial en dates properes al Nadal, va ser ben acollida per parades i visitants i, en aquest sentit, enguany se li ha donat continuïtat.

Amb els serveis tècnics de Serveis Socials, s’ha aconseguit donar-li a la fira una bona dinamització. Aquest any, a banda d’haver-hi més de 20 parades, s’ha acompanyat de diferents activitats paral·leles, com el tió gegant, música en viu, sortejos i xocolatada popular, que han fet que la gent surti al carrer per fer compres de Nadal.

Veient la bona acceptació de la fira, ambdues regidories tenen clar que es continuarà celebrant de cara al futur, incorporant també noves atraccions per tal que, el nombre de visitants, sigui més elevat i que, en definitiva, es doni el màxim suport a un sector, com és el comercial, que s’ha vist molt afectat per la pandèmia en els darrers dos anys.

Santa Bàrbara, 20 de novembre de 2022

Regidories de Serveis Socials i Promoció Econòmica