RECORD AMB L’ENTREGA DE LES 3.606 GRUES A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3
123384
post-template-default,single,single-post,postid-123384,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RECORD AMB L’ENTREGA DE LES 3.606 GRUES A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

RECORD AMB L’ENTREGA DE LES 3.606 GRUES A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

Unes setmanes enrere convidàvem a tothom a venir a recollir les seves grues als edificis de Serveis Socials i Smartcentre per tal de realitzar les grues i després retornar-les.

El dia 2 de desembre van estar entregades a la Mútua General de Catalunya per tal de poder fer l’aportació de 1 € per grua realitzada a La Marató de TV3, que aquest any anava destinada a les Malalties Cardiovasculars.

Aquesta activitat va ser un gran èxit, ja que 3.606 grues es van realitzar entre tots i totes. Juntament amb les activitats que es van realitzar la setmana del 4 al 18 de desembre, Santa Bàrbara haurà pogut aportar el seu granet de sorra a la Marató.

Ana M. Panisello, regidora de Serveis Socials, valora positivament l’èxit aconseguit amb les grues i dona les gràcies a tots i totes els que han col·laborat amb la realització de grues i, especialment, a Betlem Espuny Cuadrad.

Santa Bàrbara, 19 de desembre de 2022

Regidoria de Serveis Socials