SANTA BÀRBARA APORTARÀ 5.400 € A LA MARATÓ
123387
post-template-default,single,single-post,postid-123387,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA APORTARÀ 5.400 € A LA MARATÓ

SANTA BÀRBARA APORTARÀ 5.400 € A LA MARATÓ

Durant la setmana del 4 al 18 de desembre, des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van portar a terme diferents activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3. El diumenge 4 de desembre es va realitzar la marxa ciclista amb BTT que organitzava la Unió Ciclista de Santa Bàrbara. El dimarts es va realitzar una sessió de relaxació a la sala del CAP a càrrec de les infermeres Montse Martí i Isabel Fort. El divendres es va portar a terme el sopar de pa i porta a l’Smartcentre on els assistents van poder gaudir de les actuacions que ens havien preparat el Club Twirling Santa Bàrbara i, a continuació, es va realitzar un bingo amb la col·laboració de les membres del twirling i qui va poder comprar postres. El dissabte a la fira de Santa Llúcia es van repartir els calendaris de l’Escola Jaume Balmes i per acabar els actes, el diumenge es va realitzar l’audició i concert de Nadal de la Unió Musical Jaume Balmes.

Totes les activitats que es van organitzar, els origamis (3.606), la col·laboració econòmica de les diverses associacions com són: la Unió Ciclista de Santa Bàrbara, l’Escola de Música Germans Arasa Els Flarets, l’Associació de Jubilats i Pensionistes i l’AFA de l’Escola Jaume Balmes van fer possible que la nostra població aproximadament recaptés 5.400 € a favor de la Marató.

Ana M. Panisello, regidora de Serveis Socials, valorava molt positivament aquesta recaptació i la implicació de la població a la Marató.

Santa Bàrbara, 19 de desembre de 2022

Regidoria de Serveis Socials