CONVENI AMB REGINA PLA
124004
post-template-default,single,single-post,postid-124004,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI AMB REGINA PLA

CONVENI AMB REGINA PLA

L’artista local Regina Pla i l’Ajuntament de Santa Bàrbara han signat un conveni per la cessió de la col·lecció “Empremtes del passat a la Plana”, i d’aquesta manera mantenir-la exposada i conservada al Museu de la Vida a la Plana.

Es tracta d’una sèrie de peces ceràmiques, pintures i fotografies, així com els corresponents panells explicatius que Regina Pla va preparar per ser exposats el mes de setembre a l’Smartcentre dins del cicle Ebre Art i Patrimoni que organitza el Museu de les Terres de l’Ebre, i que ens ajuda a indagar a través del llenguatge artístic en l’arquitectura rural d’una societat i una època de principis del segle passat.

Santa Bàrbara, 2 de gener de 2022