I PREMI MÈRIT ESPORTIU PLANER
124027
post-template-default,single,single-post,postid-124027,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

I PREMI MÈRIT ESPORTIU PLANER

I PREMI MÈRIT ESPORTIU PLANER

La Regidoria d’Esports organitza el I Premi al Mèrit Esportiu Planer un premi que, per la Regidora Ana M. Panisello, és una forma de donar veu tant a esportistes com entitats esportives que, bé sigui pels seus resultats anuals o bé per la seva trajectòria, individual o col·lectivament, hagin destacat en matèria esportiva.

Des de la regidoria es busca que el món esportiu planer tingui un petit reconeixement, pel qual s’han realitzat unes bases amb la voluntat màxima que tot esportista tingui el seu espai. Per aquest motiu, hi haurà tres categories: individual, col·lectiu i trajectòria esportiva. Les dues primeres corresponen a resultats obtinguts durant l’any 2022 mentre que, el tercer, es vol destacar la trajectòria d’una entitat, equip o individual en qualsevol àmbit esportiu.

Les candidatures es poden presentar fins al dia 16 de gener. Un cop presentades, un jurat amb diferents membres del món de l’esport, en faran la valoració i donaran els resultats, els quals es presentaran a la I Gala del Mèrit Esportiu Planer.

Per més informació, les bases i sol·licitud es podran descarregar directament de la web municipal, www.santabarbara.cat.

Santa Bàrbara, 2 de gener de 2023