GALA MÈRIT ESPORTIU PLANER 2022
125576
post-template-default,single,single-post,postid-125576,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

GALA MÈRIT ESPORTIU PLANER 2022

GALA MÈRIT ESPORTIU PLANER 2022

Aquest passat 27 de gener, al Museu de la Vida a la Plana, es va celebrar la I Gala del Mèrit Esportiu Planer, un esdeveniment que buscava guardonar esportistes, entitats i clubs del municipi que haguessin obtingut resultats destacables durant l’any 2022, així com destacar-ne la trajectòria.

Un total de 12 candidatures, de set disciplines diferents, es van presentar al premi, en les tres categories que s’hi podia optar: individual, equip i trajectòria. Les valoracions es van realitzar prèviament per part d’un jurat format per experts i membres destacats de l’esport planer així com d’altres ens amb vinculació a l’esport a les nostres terres.

Els guardonats van ser:

  • Categoria individual: Xavier Ortín Font, destacat runner establert a Santa Bàrbara amb importants resultats durant la temporada, essent primer classificat a les sèries Running Terres de l’Ebre i havent participat amb bons resultats a la marató de Porto (Portugal) i l’ironman de Vichy (França).
  • Categoria equip: Mireia Arasa Lleixà i Laura Lange Pla, formant duet en la disciplina de twirling, les quals, entre altres, van aconseguir el primer lloc a l’Europeu de Croàcia.
  • Categoria trajectòria: Club de Futbol Santa Bàrbara, per haver complit cent anys l’any 2019 i com una de les entitats referents de l’esport a nivell local.

Ana M. Panisello, regidora d’Esports, es mostrava satisfeta i orgullosa de la gran participació que hi va haver per ser-ne la primera edició, així com mostrar la gran activitat esportiva que hi ha al poble, amb 13 entitats, 4 empreses del sector i més de 800 socis/participants actius en les diferents entitats, clubs i associacions. D’altra banda espera que aquesta gala tingui una continuïtat en el temps i que l’esport sigui sent un dels motors del nostre poble.

Santa Bàrbara, 28 de gener de 2023

Regidoria d’Esports