RESUM DE L’AGÈNCIA DL MONTSIÀ A SANTA BÀRBARA DURANT EL 2022
126230
post-template-default,single,single-post,postid-126230,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RESUM DE L’AGÈNCIA DL MONTSIÀ A SANTA BÀRBARA DURANT EL 2022

RESUM DE L’AGÈNCIA DL MONTSIÀ A SANTA BÀRBARA DURANT EL 2022

De fa molts anys, l’Ajuntament de Santa Bàrbara forma part del conveni amb el Consell Comarcal del Montsià per a les accions realitzades des de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, un dispositiu que dona suport a tres nivells: ocupació, empresa i territori.

Aquest passat dilluns 6 de febrer, es van presentar els resultats del darrer any, en els tres àmbits de treball:

 • Dispositiu d’atenció a les persones:
  • 87 plans d’orientació i inserció laboral personalitzats
  • 19 assessoraments puntuals
  • 31 persones participants a tallers ocupacionals
  • 3 plans d’ocupació
  • 18 insercions laborals
 • Dispositiu d’atenció a les empreses:
  • 4 empreses participants a les taules de treball territorials
  • 4 empreses prospectades
  • 7 intermediacions laborals per empreses
  • 4 empreses participants en l’estudi de polígons
 • Dispositiu de territori:
  • 1 projecte estratègic de cooperació territorial
  • 1 actor signant de l’acord territorial
  • 1 actor participant a les taules de treball
  • 1 projecte estratègic vinculat al sector industrial
  • 1 projecte estratègic vinculat al sector primari
  • 2 projectes estratègics de foment del talent i la formació professional

El personal tècnic de l’Agència DL Montsià, remarca Santa Bàrbara com un dels actors més actius de l’acord territorial i amb el qual es treballa amb major contacte amb el personal intern, en aquest cas, de l’Smartcentre. Així com, també ha valorat el compromís de l’Ajuntament de Santa Bàrbara en l’Acord Territorial del Montsià, essent l’ajuntament un dels 43 signants de l’acord.

En aquesta reunió es van establir ja els eixos de treball per aquest any 2023, en el qual es preveu continuar amb els dispositius existents i reforçar els enllaços amb el personal tècnic local a la recerca de nous acords i projectes.

Santa Bàrbara, 7 de febrer de 2023

Regidoria de Promoció Econòmica