SUBVENCIÓ ACTIVITATS CULTURALS SINGULARS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
126238
post-template-default,single,single-post,postid-126238,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIÓ ACTIVITATS CULTURALS SINGULARS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

SUBVENCIÓ ACTIVITATS CULTURALS SINGULARS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

La Diputació de Tarragona, en el marc de les subvencions a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i altres ens dependents, de la demarcació de Tarragona, per a projectes i activitats culturals o d’interès per la ciutadania, de caràcter singular, ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara una subvenció de 14.822,00 euros per l’actuació “Activitats culturals singulars Sana Bàrbara 2022”.

Santa Bàrbara, 8 de febrer de 2023

Regidoria de Cultura