CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB CENTRES EDUCATIUS DE LES TTEE
126339
post-template-default,single,single-post,postid-126339,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB CENTRES EDUCATIUS DE LES TTEE

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB CENTRES EDUCATIUS DE LES TTEE

Actualment un total de tres alumnes que estan cursant el segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes, dos d’ells a l’Institut de l’Ebre de Tortosa i l’altre a l’Institut Montsià d’Amposta, estan realitzant les pràctiques d’empresa a l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Els alumnes han de dur a terme un total de 383 hores de pràctiques per poder completar els seus estudis i finalitzar així aquest cicle formatiu.

Els alumnes col·laboren en les tasques de configuració de l’equipament informàtic de l’Ajuntament, així com en tasques d’administració de xarxes, manteniment d’equips, introducció i actualització de dades de la web de Santa Bàrbara i digitalització documental.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i adquireixin experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

Ana M. Panisello, com a regidora de Noves Tecnologies, s’alegra que l’Smartcentre sigui un referent al nostre territori i que els centres d’ensenyament comptin amb nosaltres per acollir les pràctiques dels seus alumnes. També aposta pel jove talent del poble, facilitant la seva formació pràctica en serveis municipals.

Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2023

Regidoria de Noves Tecnologies