NOU TRAM DE VORERA
127889
post-template-default,single,single-post,postid-127889,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU TRAM DE VORERA

NOU TRAM DE VORERA

A partir d’avui, dia 8 de març, ja es pot transitar per la nova vorera que s’ha construït al lateral esquerra del passeig de la Generalitat, just a continuació del supermercat DIA.

Aquest era l’únic tram de tot el passeig on no existia una vorera transitable, la qual cosa dificultava l’accés dels vianants, sobretot de la gent més gran, que havien de circular per la calçada.

Cal destacar que aquesta zona forma part de la unitat d’actuació 21 pendent de desenvolupar i reparcel·lar, i aquesta intervenció ha estat possible gràcies a la col·laboració de la propietària dels terrenys, la Sra. Inmaculada Monllau, que ha donat el seu permís per a tal efecte.

La construcció d’aquesta vorera ja es va plantejar la passada legislatura quan es va fer l’arranjament de la zona de la nova rotonda del pavelló a l’estiu de 2018, i ara més recentment després d’una petició del grup municipal d’ERC es va decidir incloure aquesta actuació als pressupostos del 2023, ja que l’equip de govern considera que serà beneficiosa per al conjunt de la ciutadania.

Santa Bàrbara, 8 de març de 2023

Regidoria d’Urbanisme