MANTENIMENT DE L’ARBRAT
128424
post-template-default,single,single-post,postid-128424,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MANTENIMENT DE L’ARBRAT

MANTENIMENT DE L’ARBRAT

La primera quinzena de març s’ha procedit a la poda de les 43 palmeres de titularitat municipal que tenim al poble, la majoria d’elles al cementiri. S’han tallat les fulles seques, i s’ha fet també el manteniment preventiu per combatre la plaga del morrut roig. Malauradament no s’han pogut podar 13 palmeres que ja estaven mortes i, per tant, s’han hagut de talar totalment.

Aprofitant aquestes tasques, també s’han replantat una sèrie d’arbres que per diversos motius com malalties, vandalisme o accidents de trànsit estaven malmesos, un a la plaça Masia de la Rubia, un altre a la zona del pavelló municipal, i fins a 13 al passeig de la Generalitat.

El regidor d’Agricultura i Serveis, Agustí Espuny, se mostra satisfet amb les feines realitzades, ja que són molt necessàries per mantenir l’arbrat en bones condicions i contribueix a donar una bona imatge de la població.

Santa Bàrbara, 17 de març de 2023

Regidories de Serveis i Agricultura