MANTENIMENT DE CAMINS
128824
post-template-default,single,single-post,postid-128824,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MANTENIMENT DE CAMINS

MANTENIMENT DE CAMINS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha invertit 26.510 euros en tasques de manteniment de diversos trams dels camins rurals de titularitat municipal, que s’han portat a terme durant la tercera setmana de març.

En alguns trams d’aquests camins s’ha procedit a reparar els clots i en d’altres trams s’ha triturat el paviment existent i s’ha fet de nou aplicant un doble reg asfàltic. També s’han desbrossat i netejat els vorals i s’han podat algunes branques que envaïen la calçada.

Els camins afectats són: el camí de l’escorxador al camí del cementiri, el camí vell de la Galera a Tortosa, el camí Genar Bartrolí al camí del cementiri, el camí de Vidiella al cementiri i el camí de la depuradora al camí del barranc de Llassat.

El regidor d’Agricultura i Serveis, Agustí Espuny, considera que es tracta d’una actuació important i que se suma a les que s’han vingut realitzant al llarg dels darrers tres anys per tal de mantenir en bones condicions la xarxa de camins rurals del nostre terme, molt afectats pels forts aiguats de la tardor del 2018, o per la tempesta Glòria al gener de 2020.

Santa Bàrbara, 21 de març de 2023

Regidories de Serveis i Agricultura