BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2023
129426
post-template-default,single,single-post,postid-129426,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2023

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2023

Amb 3 quilos i 45 grams, i 49 cm, el 7 de març, naixia Andrei Alexandrescu, el primer planer de l’any 2023, fill de Corina i Alexandru i germà de Patricia.

Antonio Ollés, alcalde de Santa Bàrbara, la regidora Ana M. Panisello i el regidor Agustí Espuny, el van rebre a l’ajuntament i van donar la benvinguda a Andrei i als seus pares.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, mitjançant la Regidoria d’Ensenyament, fa uns anys, van engegar una nova iniciativa per donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest ha estat el vuitè any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

A més a més, fa dos anys s’ampliava aquesta iniciativa de donar la benvinguda no solament al primer nadó de l’any, sinó que, a banda, tots els recent nascuts reben un obsequi consistent en un peluix que se’ls fa entrega a l’ajuntament el dia que es van a empadronar.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Andrei sigui un nen participatiu i que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 30 de març de 2023

Alcaldia