XXXI JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
130177
post-template-default,single,single-post,postid-130177,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXXI JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXXI JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza enguany les XXXI Jornades Culturals. Les jornades començaran el cap de setmana de Sant Jordi i la inauguració d’aquestes XXXI Jornades Culturals de Santa Bàrbara serà el 22 d’abril, tot i que el dia 21 hi haurà tot un seguit d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. La inauguració també comptarà amb l’acte d’entrega dels XXXII Premis Literaris Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara.

En quant a la durada d’aquestes jornades finalitzaran just abans de la celebració de la festivitat de Sant Gregori que enguany serà el dies 12, 13 i 14 de maig.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran ressaltar les Jornades Culturals.

Cal destacar les entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

El programa es pot consultar a la web i facebook de l’Ajuntament de Santa Bárbara, i al magazín del mes d’abril.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que es pugui gaudir d’unes jornades amb plena normalitat i molta participació.

Santa Bàrbara, 31 de març de 2023

Regidoria de Cultura