ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2023
130687
post-template-default,single,single-post,postid-130687,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2023

ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2023

El dia 18 d’abril es va realitzar la reunió d’entitats de membres del jurat del reconeixement al mèrit planer de Santa Bàrbara 2023.

La sessió va començar amb la presentació pública de propostes per fer la posterior elecció del candidat/a per al nomenament de guanyador al Reconeixement al Mèrit Planer en la seva onzena edició, que feia el regidor de Cultura, Agustí Espuny, agraint a tots els representants de les entitats presents a l’acte la seva assistència i col·laboració.

Posteriorment, es feia un breu repàs de les bases i es donava lectura de les propostes presentades per les entitats locals, que en aquesta edició eren quatre: AMEVESABA, Inma Arasa Cabanes, Guillem Gaya Sol i Joaquim Tafalla Andreu.

Tot seguit, cada representant de cadascuna de les entitats que havia presentat candidatura expressava els arguments de la seva proposta i acabades les explicacions es donava pas a la votació, on cada membre del jurat, en dret a vot, havia de donar obligatòriament el seu vot al candidat/a que considerava mereixedor del guardó.

Després d’aquesta primera votació, tal i com diuen les bases, donat que un candidat va rebre majoria absoluta, ja no va caler procedir a una segona votació entre les dues candidatures que havien obtingut més vots.

Vist el resultat de la votació, Agustí Espuny, com a president del jurat, anunciava que es proposarà al Ple de la Corporació atorgar el premi del Reconeixement al Mèrit Planer 2023 a la Sra. Inma Arasa Cabanes.

Santa Bàrbara, 19 d’abril de 2023

Regidoria de Cultura