SUBVENCIÓ PER A LA DIGITALITZACIÓ, TRANSFORMACIÓ I MILLORA DE LA SEGURETAT DELS MUNICIPIS
130739
post-template-default,single,single-post,postid-130739,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIÓ PER A LA DIGITALITZACIÓ, TRANSFORMACIÓ I MILLORA DE LA SEGURETAT DELS MUNICIPIS

SUBVENCIÓ PER A LA DIGITALITZACIÓ, TRANSFORMACIÓ I MILLORA DE LA SEGURETAT DELS MUNICIPIS

La Diputació de Tarragona, en el marc de les subvencions per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis, per a l’anualitat 2022, ha concedit una ajuda de 4.170,62 euros per a l’actuació denominada “Pla de millora de la ciberseguretat”. Aquest projecte s’emmarca en la millora efectiva dels serveis de seguretat cibernètica de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, així com per tal de complir les directrius que marca el Sistema Nacional de Seguretat a l’administració pública.

Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Santa Bàrbara, 19 d’abril de 2023

Regidoria de Noves Tecnologies