PROTECCIÓ CIVIL SANTA BÀRBARA
131540
post-template-default,single,single-post,postid-131540,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PROTECCIÓ CIVIL SANTA BÀRBARA

PROTECCIÓ CIVIL SANTA BÀRBARA

Des de la Regidoria de Governació de l’Ajuntament de Santa Bàrbara volem donar el tret de sortida a una nova entitat al nostre poble com és Protecció Civil Santa Bàrbara.

Aquesta entitat arriba amb molta il·lusió per poder donar suport a la vigilància dels actes que es realitzin, ja que com tots sabem, la implicació de la ciutadania és clau per garantir la connexió de  l’organització amb la societat i les seves necessitats, i el voluntariat és una de les principals formes en què es produeix aquesta connexió.

La protecció civil gestiona i coordina les accions destinades a protegir les persones, els béns i el medi ambient davant de situacions de greu risc col·lectiu, de catàstrofes i de calamitats públiques. El sistema de protecció civil està format per diferents serveis i recursos, públics i privats, i diferents nivells de les administracions públiques. Per fer-ho, actua abans, durant i després de les emergències. Les funcions concretes són de previsió, prevenció, planificació, intervenció, informació i rehabilitació.

Santa Bàrbara, 4 de maig de 2023

Regidoria de Governació