FINALITZEN LES XXXI JORNADES CULTURALS
131829
post-template-default,single,single-post,postid-131829,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES XXXI JORNADES CULTURALS

FINALITZEN LES XXXI JORNADES CULTURALS

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitzava enguany les XXXI Jornades Culturals amb normalitat i amb el total d’actes que es venien realitzant abans de la pandèmia, amb novetats, però també amb els actes que s’acostumen a fer com els Premis Literaris, la celebració de la diada de Sant Jordi o el reconeixement al mèrit Planer que es realitza cada tres anys.

Les jornades van començar el cap de setmana de Sant Jordi i van finalitzar el dia 8 maig amb l’acte de reconeixement al Mèrit Planer i l’inici de la festivitat de Sant Gregori: Arrels Planeres.

Per tant, des del 22 d’abril i fins al 8 de maig es van anar realitzant tot un ampli ventall d’activitats com xerrades, presentacions de llibres, exposicions, sortides, teatre, tallers, trobades, etc. En definitiva, unes setmanes d’intensa activitat cultural que, com molt bé comentava el regidor de Cultura, Agustí Espuny, l’èxit que cada any tenen les Jornades Culturals i la participació de les entitats municipals i de la gent en general, encoratgen a seguir treballant per la cultura i la identitat planera.

Santa Bàrbara, 10 de maig de 2023

Regidoria de Cultura