REPARACIONS D’ASFALT (II)
131918
post-template-default,single,single-post,postid-131918,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIONS D’ASFALT (II)

REPARACIONS D’ASFALT (II)

Com a continuació de l’actuació feta el passat mes d’octubre, aquesta primera quinzena de maig s’ha procedit a fer la reparació d’alguns trams de carrers que estaven malmesos amb “parxes” de diferents mides.

Destaquen per les seves dimensions, un tram del carrer Travessia Vallés, un altre al carrer Tetuán, però sobretot, el tram del carrer Godall que encara era de terra i que finalment, i després d’arribar a un acord amb el propietari Sr. Joaquín Ferré, s’ha pogut asfaltar.

Aquestes actuacions es continuaran realitzant a diferents carrers del poble per tal de millorar les condicions d’aquells trams que es troben en pitjors condicions.

Santa Bàrbara, 11 de maig de 2023

Regidoria d’Urbanisme