CONSTITUCIÓ DE LA NOVA CORPORACIÓ LOCAL
133953
post-template-default,single,single-post,postid-133953,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONSTITUCIÓ DE LA NOVA CORPORACIÓ LOCAL

CONSTITUCIÓ DE LA NOVA CORPORACIÓ LOCAL

El dissabte 17 de juny, a les 12 del matí i al Museu de la Vida a la Plana va tenir lloc el Ple de Constitució de la Nova Corporació Local, sorgida arran de les eleccions municipals del 28 de maig.

L’acte es va desenvolupar d’acord amb les prescripcions establertes a la Llei Orgànica General de Règim Local, on en primer lloc els onze regidors/es electes van presentar les seves credencials i demés documentació davant la mesa d’edat formada pels regidors de major i de menor edat. Seguidament, es va procedir a la prestació del jurament o promesa d’acatament de la Constitució i de l’Estatut d’Autonomia legalment exigit, així com la del compliment de les obligacions del càrrec de regidor/a.

Un cop constituïda la Corporació va tenir lloc l’elecció de l’alcalde, i dels cinc alcaldables que van encapçalar les llistes, només tres d’ells, el Sr. Antonio Ollés Molias, el Sr. Màrius Pont Fandos i la Sra. Eva Franch Cases, van acceptar presentar la seva candidatura per a l’elecció d’alcalde o alcaldessa de Santa Bàrbara. Seguidament es va procedir a la votació secreta, essent el resultat de la mateixa: 6 vots a favor del cap de llista de Junts per Santa Bàrbara, 3 vots a favor del candidat de Per Santa Bàrbara, 1 vot a favor de la candidata del PSC i 1 vot en blanc. D’acord amb l’escrutini i havent obtingut la majoria absoluta dels vots emesos va quedar proclamat alcalde de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, el regidor Sr. Antonio Ollés Molias que va acceptar el nomenament. Acte seguit, el ja alcalde Sr. Antonio Ollés va dirigir unes paraules als assistents i també va donar un torn de paraula als portaveus de les altres quatre formacions polítiques.

Santa Bàrbara, 22 de juny de 2023

Alcaldia