TEMPS DE COL·LABORATORIS: IMPULSANT LA INNOVACIÓ SOCIAL DIGITAL EN L’ÀMBIT LOCAL
136260
post-template-default,single,single-post,postid-136260,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TEMPS DE COL·LABORATORIS: IMPULSANT LA INNOVACIÓ SOCIAL DIGITAL EN L’ÀMBIT LOCAL

TEMPS DE COL·LABORATORIS: IMPULSANT LA INNOVACIÓ SOCIAL DIGITAL EN L’ÀMBIT LOCAL

L’Smartcentre participa en la jornada: Temps de Col·laboratoris: impulsant la innovació social digital en l’àmbit local al Centre de Lectura de Reus. La iniciativa Col·laboratori Catalunya, promoguda per la Generalitat de Catalunya conjuntament amb Fundació i2CAT, fomenta la Innovació Social Digital i està format per una xarxa de persones i entitats innovadores de diferents territoris a partir de la quàdruple hèlix -4H- (recerca, empresa, administració i ciutadania), entre elles l’Smartcentre de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

El principal objectiu del Col·laboratori Catalunya és empoderar i ajudar a crear noves estructures col·laboratives a través de la innovació oberta i el món digital que permetin construir sinergies, projectes, iniciatives i accions de diferents tipus amb l’objectiu últim d’accelerar una transició digital inclusiva i a partir d’una visió compartida del futur del territori.

Jornades com aquesta ens ajuden a entendre, visualitzar i difondre com les tecnologies digitals així com innovació social digital afecta directament les persones i el seu dia a dia, i en aquest sentit treballar conjuntament en el seu impacte i solucions.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, aposta pel projecte del Col·laboratori i creu en la importància de participar-hi activament, ella mateixa participa en primera persona en les jornades i trobades de treball organitzades.

Santa Bàrbara 29 de juliol de 2023

Regidoria de Noves Tecnologies