EBRE, MÚSICA & PATRIMONI 2023: ACÚSTICA I NOVES TECNOLOGIES
138353
post-template-default,single,single-post,postid-138353,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EBRE, MÚSICA & PATRIMONI 2023: ACÚSTICA I NOVES TECNOLOGIES

EBRE, MÚSICA & PATRIMONI 2023: ACÚSTICA I NOVES TECNOLOGIES

Aquest any s’organitza una nova edició del cicle biennal Ebre, Música & Patrimoni, impulsat pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, juntament amb els equipaments patrimonials i algunes administracions locals de les Terres de l’Ebre, una edició disruptiva intrínsecament vinculada al desenvolupament i la influència de les innovacions tecnològiques, succeïdes en les darreries del segle XX fins a l’actualitat, les quals han permès anar un pas més enllà respecte a convocatòries anteriors de temàtiques més conservadores.

Per tant s’ha apostat per impulsar un espai de trobada entre el públic, la música i el patrimoni, a través d’una xarxa d’equipaments culturals, amb denominació d’origen ebrenca, que alberguen la missió d’il·lustrar nous llenguatges i narratives experimentals que es fonamenten en entorns digitals, tecnològics o electrònics, els quals ofereixen propostes acústiques innovadores centrades en les noves tecnologies com la intel·ligència artificial (IA).

Es tracta d’un itinerari presencial per 9 experiències sonores interdisciplinàries i diverses, que van estar creades per autores i autors, de diferents edats i procedències, que sota la consigna de conceptualitzar “música i noves tecnologies” van col·laborar per estendre un projecte innovador, accessible i suggeridor, en un context social marcat per les transformacions tecnològiques i polítiques.

A Santa Bàrbara es realitza, l’11 de setembre, a les 12 hores i a l’església un concert de música en viu a càrrec de Lluís Martínez i Edu Pons, “Totes les cançons s’haurien de dir mama”.

La regidora de Cultura, Ana M. Panisello es mostra satisfeta per haver pogut participar un any més en el cicle Ebre, Música & Patrimoni i que la gent de Santa Bàrbara pugue gaudir d’aquest concert.

Santa Bàrbara, 4 de setembre de 2023

Regidoria de Cultura