I TROBADA DE MOTOS CLÀSSIQUES
140241
post-template-default,single,single-post,postid-140241,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

I TROBADA DE MOTOS CLÀSSIQUES

I TROBADA DE MOTOS CLÀSSIQUES

Aquest passat diumenge 9 de maig, Santa Bàrbara va celebrar la 1a edició de trobada de motos clàssiques on, més d’un centenar de motocicletes de diferents tipologies i models, van ser exposades al Parc Municipal 1 d’Octubre durant tot el matí. A banda, es va celebrar un recorregut pel poble per afeccionats i afeccionades al motor, qui van exhibir les seves motocicletes pels carrers del municipi.

Aquesta trobada es va forjar a partir d’una iniciativa privada la qual, juntament amb la col·laboració de gent aficionada al motor i el suport de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, va desembocar en una diada plena de color, soroll i benzina, acompanyat al mateix temps de música en directe durant tot el matí.

Per a la regidora de Turisme, Ana M. Panisello, aquestes iniciatives públic-privades són molt positives, ja que ajuden a repartir les tasques entre ambdues parts i fomenten futures iniciatives. A banda, va destacar la gran participació en la jornada, destacant també totes aquelles persones de Santa Bàrbara que van portar les seves motocicletes a l’esdeveniment.

Santa Bàrbara, 10 d’octubre de 2023

Regidoria de Turisme