PREMI REVELACIÓ PER AL FESTIVAL RIHIHIU
140996
post-template-default,single,single-post,postid-140996,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PREMI REVELACIÓ PER AL FESTIVAL RIHIHIU

PREMI REVELACIÓ PER AL FESTIVAL RIHIHIU

El RIHIHIU aconsegueix el premi Revelació en els primers Premis Gestió Cultural 2023 que promou l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC).

Aquest premi es va concedir el dia 23 d’octubre en una gala celebrada a la sala Paral·lel 62 de Barcelona on van assistir les dos promotores del Rihihiu, Anna Zaera i Zoraida Rosselló, acompanyades per l’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, la regidora de Cultura, Ana M. Panisello i Maria Teresa Arasa que en el discurs d’entrega del premi va recordar el significat del crit Rihihiu i va sonoritzar-lo en directe.

Els Premis Gestió Cultural són els premis atorgats per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, que tenen per objectiu promocionar, visibilitzar i donar valor a la professió de la gestió cultural a Catalunya i a la seva contribució al sector cultural, sense distinció entre els diferents àmbits de la professió. Es tracta de guardonar aquelles persones, projectes o organitzacions que destaquin per la seva excel·lència i innovació i fomentin els valors culturals i socials propis de la cultura. Poden ser candidates als Premis persones, projectes o organitzacions que hagin contribuït a atorgar prestigi, valor o projecció a la cultura del país, des de la seva tasca en gestió cultural.

La categoria Revelació premiava persones, projectes o organitzacions que haguessin estrenat un projecte innovador dins del període comprès entre l’1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2022.

Santa Bàrbara, 23 d’octubre de 2023

Regidoria de Cultura