PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ
141263
post-template-default,single,single-post,postid-141263,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Aquest mes d’octubre es va iniciar novament el programa Treball i Formació al nostre poble, un programa impulsat des del Servei d’Ocupació de Catalunya, gestionat pel Consell del Montsià i coordinat des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. El programa permet donar ocupació a persones en situació d’atur, en diferents àmbits i segons tipologia d’aturats/des. Enguany, Santa Bàrbara, tindrà a disposició una persona en situació d’atur que reforçarà els treballs de brigada.

Cada any, el SOC treu la convocatòria del programa i, de fa ja molts anys, el municipi de Santa Bàrbara pot gaudir d’aquestes persones que, en aquest sentit, es subvenciona el salari i la Seguretat Social. Paral·lelament, el programa inclou hores de formació transversal i/o professionalitzadora, que permeten a la persona contractada aconseguir un extra durant el seu període de contractació.

Les persones són escollides prèviament per les Oficines de Treball de la Generalitat, qui envia a selecció aquelles persones candidates que compleixen els requisits. Un cop passat el primer tràmit, aquestes persones passen el procés de selecció i, finalment, són contractats/des segons perfil. A partir d’aquí, el Consell Comarcal del Montsià ho distribueix als municipis sol·licitants.

Santa Bàrbara, 27 d’octubre de 2023

Regidories de Personal i Promoció Econòmica