FINALITZACIÓ DEL CURS DE FORMACIÓ BÀSICA EN LLEURE
141335
post-template-default,single,single-post,postid-141335,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZACIÓ DEL CURS DE FORMACIÓ BÀSICA EN LLEURE

FINALITZACIÓ DEL CURS DE FORMACIÓ BÀSICA EN LLEURE

Durant els dies 14, 21, 27 i 28 d’octubre es va fer el curs de formació bàsica en el lleure dedicat als joves nascuts el 2007. Una vegada fet aquest curs, han aconseguit unes nocions bàsiques sobre el monitoratge. Ha estat una petita introducció sobre la professió de monitor/a en el lleure, de forma teòrico-pràctica, però sense contacte amb infants. A partir del 27 de desembre i fins al 31, duran a terme les pràctiques del curs al Parc de Nadal. Serà un petit tast més real i pràctic, desenvolupant amb infants tot l’après durant el curs.

Aquest curs introductori els servirà per conèixer la professió i saber si és del seu gust. També, per poder continuar la seva formació com a monitors/es més endavant o entrar a formar part del Grup Joventut, com a voluntariat.

Les avaluacions realitzades en l’última classe, mostraven que els joves estan gratament satisfets amb la realització del curs i amb els monitors/es voluntaris del Grup Joventut, amb experiència i formació, que ha impartit les classes.

Esperem veure un bon contacte amb els infants durant el Parc de Nadal i que es mostrin interessats a continuar formant-se i adquirint experiència a través del Grup Joventut.

Santa Bàrbara, 30 d’octubre de 2023

Regidoria de joventut