L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA JORNADA DEL CICLE DONATIC DE LES TTEE
141913
post-template-default,single,single-post,postid-141913,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA JORNADA DEL CICLE DONATIC DE LES TTEE

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA JORNADA DEL CICLE DONATIC DE LES TTEE

L’Smartcentre participa en la jornada de DonaTIC de Terres de l’Ebre a l’Institut de l’Ebre, que té l’objectiu de visibilitzar el paper de les dones en el món digital.

La iniciativa Col·laboratori Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, juntament amb l’Oficina Accelera Pime per a entorns rurals Secartys Sinergia organitzen el “Cicle DonaTIC. El talent femení de l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats”.

En el marc d’aquest cicle, el dilluns 6 de novembre, va tenir lloc una sessió a l’Institut de l’Ebre amb l’objectiu d’apropar a les estudiants experiències i trajectòries científiques i tecnològiques de dones referents que treballen en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de Catalunya.

Aquesta sessió va comptar amb la participació de dones que treballen en el món digital del nostre territori:

– Mireia Simon, professora TIC a l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

– Laia Domenech Alcón, emprenedora digital creativa i co-fundadora de l’empresa Tercer Primera de Gandesa.

– Mercè Fort, dinamitzadora TIC Smartcentre Santa Bàrbara.

– Marisa Vidal, Cultura digital SSTT Educació de Terres de l’Ebre.

– Núria Morera, Vicepresidenta segona del Consell Comarcal Ribera de l’Ebre, Àrea de Cultura i Medi Ambient.

Armand Pons, director del centre, va obrir la jornada i Albert Pujol, dinamitzador TIC de CoEbreLab, va ser el moderador de la taula rodona.

El Cicle DonaTIC promou el Pla DonaTIC arreu del territori, que contribueix a reconèixer el talent i el lideratge de les dones en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació de Catalunya.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, valora molt positivament que Santa Bàrbara sigui un referent de les Terres de l’Ebre i assegura que continuarà treballant per la visibilització del paper de la dona en tots els àmbits i per trencar estereotips.

Santa Bàrbara, 7 de novembre de 2023

Regidoria de Noves Tecnologies