LA BOTIGA NENS GUARDONADA AMB EL PREMI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS
141972
post-template-default,single,single-post,postid-141972,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA BOTIGA NENS GUARDONADA AMB EL PREMI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

LA BOTIGA NENS GUARDONADA AMB EL PREMI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

Aquesta setmana, el Departament d’Empresa i Treball, en el marc dels Premis als Establiments Comercials Centenaris, ha concedit el premi a la Botiga Nens, la qual regenta de fa més de trenta anys Àngels Gallego Gisbert. L’establiment està dedicat a moda infantil i puericultura, essent una de les dues que actualment hi ha del sector al nostre poble.

Aquest establiment fou inaugurat fa més de 100 anys per Federico Espuny, dedicat principalment al sector tèxtil. Al llarg dels anys, la família Espuny ha estat qui ha regentat el negoci de forma ininterrompuda, essent doncs un dels negocis més antics del poble. A banda, una de les particularitats és l’estat de conservació de la botiga, la qual conserva gran part de l’estructura de la botiga original que va ser inaugurada fa més d’un segle.

El proper mes de gener de 2024, l’establiment rebrà el reconeixement de part del Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Santa Bàrbara, 9 de novembre de 2023

Regidoria de Promoció Econòmica